Veel Gestelde Vragen

Bekijk de onderstaande handleiding voor antwoorden op onze veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan bij Huurportaal?

Met een account bij Huurportaal heeft u toegang tot meer dan 4.383 leegstaande huurappartementen in het hele land, evenals contactgegevens van alle verhuurders.

Hoe maak ik een ZoekAgent aan?

Door het opzetten van een ZoekAgent vergroot u uw kansen op het vinden van een nieuwe woning die aan al uw wensen voldoet. Door uw specificaties voor de gewenste huurwoning in te voeren, ontvangt u elke keer een e-mail als er een woning bij Huurportaal wordt aangemaakt.

Hoe gebruik ik de filtertool?

De filtertool helpt u bij het zoeken naar woningen , omdat u de mogelijkheid krijgt om de weergegeven woningen te filteren op basis van uw huurprijs, aantal kamers, locatie en type accommodatie.

Hoe maak ik een melding van een vastgoedadvertentie?

Door een woningadvertentie te melden help je jezelf, de andere klanten en ons. Melding van een woningadvertentie kan bijvoorbeeld gebaseerd zijn op vermoedens over een valse woningadvertentie, een advertentie met duidelijke fouten in omschrijving / prijs, fouten in contactgegevens van verhuurder etc. Wij raden dit aan onze klanten aan en waarderen deze samenwerking met onze klanten enorm. Op die manier kunnen wij de nodige aanpassingen uitvoeren en de best mogelijke service aanbieden aan de klant.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Door u uit te schrijven bij Huurportaal, wijst u de mogelijkeheden van toegang tot onze huisvestigingsadvertenties en de contactgegevens van de verhuurders af. Om uw abonnement op te zeggen, moet u zich aanmelden. Navigeer vervolgens naar "Mijn profiel" en nadien naar "Mijn lidmaatschap" waar u een knop vindt waarmee u zich kunt uitschrijven. Let op: u ontvangt een e-mail met een bevestiging - dit is bewijs van uw annulering.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail [email protected].
E-mails worden op werkdagen tussen 10.00 - 16.00 beantwoord.