Ad

Huis (260 m²) met 2 slaapkamers in Kootwijkerbroek

Kootwijkerdijk, Kootwijkerbroek

Gebied
260 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Woning type:
Huis
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
75488

Kootwijkerbroek, Kootwijkerdijk


Omschrijving Kootwijkerdijk in Kootwijkerbroek

Het ‘juweel van de Veluwe’ is beschikbaar voor verhuur. Geniet van de prachtige vergezichten over heide.

Op een besloten perceel land, ligt dit werkelijk schitterende landhuis. Wij zeggen niets teveel als we de locatie zeer uniek noemen. Vanuit de luie stoel in de woonkamer geniet u warm bij de snorrende houtkachel van de natuur en al haar dagelijkse veranderingen. De gehele woning biedt alle comfort en is zeer hoogwaardig geïsoleerd. Het royale perceel biedt alle privacy .

Via de afgesloten oprijlaan nadert u de woning welke geheel aan de rand is gelegen, waardoor de woning goed gescheiden is van één andere villa en de paardenstallen op hetzelfde perceel. Recht van overpad is van toepassing. Meerdere parkeerplaatsen en carport zijn aanwezig.

INDELING: entree en-suite, trappenhuis met bordestrap, 2 royale slaap-, werkkamers (ca 35, 30m2). De slaapkamer geeft toegang tot de gemakkelijke walk-in-closet en een privé eigenaars badkamer, modern uitgevoerd met dubbele wastafel, toilet, bidet , douche en een vrijstaand bad. De werkkamer heeft openslaande deuren naar het terras en vele inbouwkasten. Op de begane grond bevinden zich tevens de was-, en provisieruimte, alsook een separate badkamer en bijkeuken.

1ste Verdieping: het hart van het huis is de royale woonkamer (ca 100 m2) met veel glaspuien waardoor het zicht uniek is aan alle zijden. De ruimte is heel praktisch in te delen door haar L-vorm en vele glaspartijen waardoor meerdere zitkamers met verschillende uitzichten mogelijk zijn. Spectaculair! De eigenaar heeft gekozen voor een open karakter van de woonruimte, maar uiteraard staat het u vrij om middels roomdeviders een aparte woonkamer te realiseren bij de houtkachel, en een separate werkruimte. Laat u creativiteit de loop.

De leefkeuken is halfgescheiden van de woonkamer en voorziet in alle wensen van de Bourgondiër onder ons. Tijdens de kookervaring blijft het contact met buiten gehandhaafd door de tactisch gekozen opstelling. Toegang naar ruime provisieruimte. Vanuit de woonkamer is een loggia gesitueerd waar u in alle privacy zeer beschut het Nederlandse dierenrijk aan u voorbij ziet gaan. De zolderverdieping over de totale breedte biedt een zee aan bergruimte.

Het perceel is omgeven door de natuur, er is een privé ontsluiting via een afsluitbare poort. Het Veluws wild is ruim vertegenwoordigd, echter door stevig hekwerk (van Staatsbosbeheer) kunnen zij het perceel niet bereiken.

Op het perceel bevindt zich nog twee woningen, kantoor & schuurtje. 

Kortom een bijzondere buitenkans voor degene die van natuur, vrijheid, onafhankelijkheid en zelfstandigheid kunnen en willen genieten.

BIJZONDERHEDEN:

* Meest unieke en ‘On-Nederlandse’ plekje op de Veluwe
* Separate entree voor de werkkamer mogelijk
* Zeer hoogwaardige isolering
* Royale parkeergelegenheid op eigen terrein
* Dubbele bewoning mogelijk door werkkamer met de eigen voorzieningen als appartement te gebruiken
* Ruim 450m3 woongenot, zeer centraal in Nederland gelegen op 2 km ten zuiden van de A1, tussen Amersfoort en Apeldoorn, aan de provinciale weg die direct aansluit op de deze snelweg.
* 300 km ruiterpad, fietspaden en wandelgebied direct vanaf het perceel bereikbaar
* Totale perceel oppervlakte: 1,00 ha, door natuur omsloten, waarop gesitueerd: een tweede woning
* Huisdieren niet toegestaan
* Huurprijs € 1995,00 per maand
* Waarborgsom 1 maand
* Maximaal 6 maanden te huur 
* Exclusief Gas/ water en electra

 

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder
Ad

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.