ad

Huis (30 m²) met 1 slaapkamer in Warmenhuizen

Kerkpad 11Z, 1749CW Warmenhuizen

Gebied
30 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
250202

Woning te huur: Kerkpad 11Z 1749CW Warmenhuizen - VBO


*** Let op: u kunt alleen reageren via ons aanvraagformulier, zie onderstaande tekst voor de procedure *** TE HUUR voor een vaste periode vanaf 1 november tot 1 mei 2023, deze leuke recreatiewoning in Warmenhuizen. Het huisje is gelegen op een rustige plek in het buurtschap Krabbedam Het betreft een recreatiewoning, die tijdelijk beschikbaar is voor een periode van zes maanden. De woning is volledig gemeubileerd, u kunt u zo in! Indeling: U komt binnen via het eigen terras in de woonkamer. Hier is een open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, vaatwasser, een oven en een magnetron en kookplaat met afzuiger. Naast de woonkamer is de badkamer, deze heeft een douche, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer is toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. Helaas is er geen wasmachine aanwezig. Via de openslaande deuren loopt u de tuin in. De zonligging is prima en de tuin biedt u vanwege de beschutte ligging ook volop privacy.
Parkeren kan op de parkeerplaatsen op het pleintje voor de woning Bijzonderheden:
- De huurprijs is INCLUSIEF energiekosten en tv/ internet; - Inschrijven bij de gemeente is helaas niet mogelijk omdat het een recreatiewoning betreft.
- Beschikbaar voor de vaste periode van 1 nobember tot 1 mei 2023.
- Borg is gelijk aan een maandhuur. Zoekt u tijdelijk woonruimte, dan is dit iets voor u!
***Procedure: U kunt zich inschrijven via ons aanvraagformulier wat u vindt op onze op onze website www.072wonen.nl in het menu bovenaan de homepage. Wij beoordelen dan of u in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.***

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder
ad

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.