141 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken
Toon 141 resultaten

Appartementen te huur in Groningen

Filter op:

Ondanks een lagere algehele score van 5,81 blinkt Groningen uit in bepaalde categorieën. Het behaalt een perfecte score van 10,00 op het gebied van onderwijs, wat wijst op sterke onderwijsinstellingen. De provincie scoort ook hoog op het gebied van gezondheid (8,69) en huisvesting (6,91), wat zorgt voor goede toegang tot gezondheidszorgdiensten en diverse huisvestingsmogelijkheden. Hoewel de prestaties van Groningen op het gebied van criminaliteit en economie lager kunnen zijn, maken de sterke punten op het gebied van onderwijs en gezondheid het tot een aantrekkelijke bestemming voor studenten en individuen die een robuust zorgsysteem zoeken. Wat is dit? We hebben onderzoek gedaan om de 12 provincies in Nederland te rangschikken op basis van een Kwaliteitsindex. Met behulp van gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek hebben we 8 categorieën gebruikt om verschillende aspecten van de levenskwaliteit te beoordelen. Door middel van min-max-normalisatie hebben we de gegevens omgezet naar een schaal van 1-10, wat nauwkeurige en representatieve resultaten oplevert.Ontdek onze ranglijsten voor elke provincie.

ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Groningen!

We raden u aan om uw zoektocht naar een woning zo snel mogelijk te starten op Huurportaal, aangezien er in verschillende gebieden in Holland veel vraag is naar huurwoningen. Gebruik onze gratis ZoekAgent en ontvang direct e-mails als er nieuwe woningen zijn in Groningen.

De huur per maand voor een huurwoning in Groningen ligt tussen € 677 en € 3.745. De gemiddelde huurprijs per m2 is € 2.211.

Er staan 211 vrijstaande huurwoningen in Groningen op de lijst. U kunt ook onze volledige catalogus doorzoeken met in totaal huurwoningen in Holland.

In Groningen zijn er 211 appartementen te huur op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze volledige catalogus, die het totale aantal appartementen te huur in Holland toont.

Ja natuurlijk. Als u alles in orde hebt met relevante documenten, zoals een visum, kunt u in Groningen op dezelfde manier een woonruimte huren als bewoners.

{"slug":"groningen","title":"Groningen"}
groningen