2 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken
Toon 2 resultaten

Appartementen te huur in Súdwest-Fryslân

Filter op:
ad
Bolsward
Grootte
35 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 635/maand
Lees verder
Sneek
Grootte
54 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 840/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Sudwest-fryslan!

De gemiddelde maandelijkse huurprijs voor appartementen in Sudwest-fryslan is € 737. De prijzen variëren van € 635 tot € 840. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter voor appartementen is € 737.

Start direct uw zoektocht in Huurportaal om zo snel mogelijk een appartement te vinden dat aan uw wensen en prijs voldoet. In de centrale delen van de stad kunnen de maandelijkse huurprijzen zeer hoog zijn. Wij raden u ook aan onze Zoek Agent te gebruiken om onmiddellijk en snel email alerts te ontvangen over nieuwe appartementen in Sudwest-fryslan.

Let allereerst op de locatie van de appartementen: zijn er parkeerplaatsen, winkels, scholen, etc. in de buurt? Inspecteer de staat van de appartementen en veiligheid zorgvuldig en zonder haast (bij voorkeur overdag, niet 's avonds). Bereken zorgvuldig de totale kosten, waaronder bijvoorbeeld een lift. Controleer uw huur- en verzekeringspolissen om er zeker van te zijn dat ze in orde zijn.

In Sudwest-fryslan zijn er 2 appartementen te huur op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze volledige catalogus, die het totale aantal appartementen te huur in Holland toont.

Nee, een opstalverzekering is niet nodig als u een appartement huurt. Het is veel raadzamer om een eigendoms- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

{"slug":"sudwest-fryslan","title":"Súdwest-Fryslân"}
sudwest-fryslan