2 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken

Huurwoningen in Berg en Terblijt – 2 woningen te huur

Filter op:
ad
Valkenburg
Grootte
83 m2
Slaapkamers
3
Type
Kamer
€ 1250/maand
Lees verder
Valkenburg
Grootte
140 m2
Slaapkamers
6
Type
Huis
€ 2500/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Berg-en-terblijt!

Start direct uw woningzoektocht op Huurportaal om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails over nieuwe woningen in Berg-en-terblijt te ontvangen.

De gemiddelde maandelijkse huur in Berg-en-terblijt is € 1.875. De prijzen variëren van € 1.250 tot € 2.500. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.875.

Dit is de huur die wordt vastgesteld vanaf de liberaliseringsdrempel (2022) van 763,47 euro per maand tot de maximumdrempel van 950 euro per maand. Is de huur lager dan de liberalisatiedrempel, dan worden deze woningen als sociale woningen aangemerkt.

Er zijn 2 vrijkomende huurwoningen in Berg-en-terblijt op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Berg-en-terblijt onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"berg-en-terblijt","title":"Berg en Terblijt"}
berg-en-terblijt