48 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken
Toon 48 resultaten

Huurwoningen in Drenthe – 48 woningen te huur

Filter op:

Met een algehele score van 6,56 blinkt Drenthe uit op verschillende gebieden. Het behaalt een perfecte score van 10,00 op het gebied van criminaliteit, wat wijst op een zeer veilige leefomgeving. De provincie presteert ook buitengewoon goed op het gebied van gezondheid (9,44) en onderwijs (9,91), wat getuigt van haar inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van haar inwoners. Hoewel Drenthe mogelijk lagere scores heeft op andere gebieden, maken de sterke punten op het gebied van veiligheid, gezondheid en onderwijs het een aantrekkelijke optie voor degenen die deze aspecten belangrijk vinden. Wat is dit? We hebben onderzoek gedaan om de 12 provincies in Nederland te rangschikken op basis van een Kwaliteitsindex. Met behulp van gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek hebben we 8 categorieën gebruikt om verschillende aspecten van de levenskwaliteit te beoordelen. Door middel van min-max-normalisatie hebben we de gegevens omgezet naar een schaal van 1-10, wat nauwkeurige en representatieve resultaten oplevert.Ontdek onze ranglijsten voor elke provincie.

ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Drenthe!

We raden u aan om uw zoektocht naar een woning zo snel mogelijk te starten op Huurportaal, aangezien er in verschillende gebieden in Holland veel vraag is naar huurwoningen. Gebruik onze gratis ZoekAgent en ontvang direct e-mails als er nieuwe woningen zijn in Drenthe.

De gemiddelde maandelijkse huur in Drenthe is € 1.570. De prijzen variëren van € 190 tot € 2.950. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.570.

Er staan 48 vrijstaande huurwoningen in Drenthe op de lijst. U kunt ook onze volledige catalogus doorzoeken met in totaal huurwoningen in Holland.

Er zijn 48 vrijkomende huurwoningen in Drenthe op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Drenthe onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"drenthe","title":"Drenthe"}
drenthe