5 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken
Toon 5 resultaten

Huis huren in Terneuzen

Filter op:
ad
Terneuzen
Grootte
70 m2
Slaapkamers
4
Type
Huis
€ 850/maand
Lees verder
Zaamslag
Nieuw!
Grootte
60 m2
Slaapkamers
3
Type
Huis
€ 805/maand
Lees verder
Zaamslag
Grootte
82 m2
Slaapkamers
3
Type
Huis
€ 975/maand
Lees verder
Hoek
Grootte
120 m2
Slaapkamers
2
Type
Huis
€ 875/maand
Lees verder
ad
Terneuzen
Grootte
98 m2
Slaapkamers
3
Type
Huis
€ 850/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Terneuzen!

Begin onmiddellijk te zoeken naar Huurportaal om zo snel mogelijk een huis te huur te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag naar huizenverhuur zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails te ontvangen over nieuwe huizen te huur in Terneuzen.

De gemiddelde maandelijkse huur voor een huis in Terneuzen is € 850. De prijzen variëren van € 850 tot € 975. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 850.

Eerst en vooral moet u zich uitvoerig informeren over de staat van het huis: is het goed geïsoleerd en veilig? Kijk eens goed rond in het huis. Het is ook belangrijk om de huurovereenkomst zorgvuldig te controleren: klopt de woning met wat er in het contract staat? Wij raden u ook aan de omgeving van het huis te inspecteren en, indien mogelijk, uit te zoeken wie uw buren zullen zijn.

In Terneuzen zijn er 27 beschikbare huizen te huur op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze volledige catalogus met het totale aantal van huizen te huur in Holland.

Je kunt een huis huren als je minstens 18 jaar oud bent. Als je jonger bent dan 18, kun je bijvoorbeeld een studentenhuis huren.

{"slug":"terneuzen","title":"Terneuzen"}
terneuzen