90 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken
Toon 90 resultaten

Huurwoningen in Leeuwarden – 90 woningen te huur

Filter op:
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Leeuwarden!

We raden u aan om uw zoektocht naar een woning zo snel mogelijk te starten op Huurportaal, aangezien er in verschillende gebieden in Holland veel vraag is naar huurwoningen. Gebruik onze gratis ZoekAgent en ontvang direct e-mails als er nieuwe woningen zijn in Leeuwarden.

De gemiddelde maandelijkse huur in Leeuwarden is € 1.325. De prijzen variëren van € 150 tot € 2.500. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.325.

Er staan 89 vrijstaande huurwoningen in Leeuwarden op de lijst. U kunt ook onze volledige catalogus doorzoeken met in totaal huurwoningen in Holland.

Er zijn 89 vrijkomende huurwoningen in Leeuwarden op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Leeuwarden onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"leeuwarden","title":"Leeuwarden"}
leeuwarden