3 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken
Toon 3 resultaten

Huurwoningen in Scherpenisse – 3 woningen te huur

Filter op:
ad
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Scherpenisse!

We raden u aan om uw zoektocht naar een woning zo snel mogelijk te starten op Huurportaal, aangezien er in verschillende gebieden in Holland veel vraag is naar huurwoningen. Gebruik onze gratis ZoekAgent en ontvang direct e-mails als er nieuwe woningen zijn in Scherpenisse.

De gemiddelde maandelijkse huur in Scherpenisse is € 1.800. De prijzen variëren van € 1.500 tot € 2.100. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.800.

Er staan 3 vrijstaande huurwoningen in Scherpenisse op de lijst. U kunt ook onze volledige catalogus doorzoeken met in totaal huurwoningen in Holland.

Er zijn 3 vrijkomende huurwoningen in Scherpenisse op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Scherpenisse onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"scherpenisse","title":"Scherpenisse"}
scherpenisse