346 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken
Toon 346 resultaten

Huurwoningen in Utrecht – 346 woningen te huur

Filter op:

Utrecht, met een score van 7,03 in de algehele index, valt op door zijn uitstekende criminaliteitscijfer van 3,81, waardoor het een van de veiligste provincies van Nederland is. Het behaalt ook een perfecte score van 10,00 op het gebied van onderwijs, wat wijst op de hoge kwaliteit van zijn onderwijsinstellingen. Utrecht biedt goede huisvestingsmogelijkheden, met een score van 7,03, en heeft een levendige culturele scene met een score van 9,35. Deze factoren, gecombineerd met de algehele sterke prestaties, maken Utrecht een aantrekkelijke keuze voor inwoners die veiligheid, onderwijs en culturele ervaringen belangrijk vinden. Wat is dit? We hebben onderzoek gedaan om de 12 provincies in Nederland te rangschikken op basis van een Kwaliteitsindex. Met behulp van gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek hebben we 8 categorieën gebruikt om verschillende aspecten van de levenskwaliteit te beoordelen. Door middel van min-max-normalisatie hebben we de gegevens omgezet naar een schaal van 1-10, wat nauwkeurige en representatieve resultaten oplevert.Ontdek onze ranglijsten voor elke provincie.

ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Utrecht!

We raden u aan om uw zoektocht naar een woning zo snel mogelijk te starten op Huurportaal, aangezien er in verschillende gebieden in Holland veel vraag is naar huurwoningen. Gebruik onze gratis ZoekAgent en ontvang direct e-mails als er nieuwe woningen zijn in Utrecht.

De gemiddelde maandelijkse huur in Utrecht is € 3.647. De prijzen variëren van € 300 tot € 6.995. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 3.647.

Er staan 337 vrijstaande huurwoningen in Utrecht op de lijst. U kunt ook onze volledige catalogus doorzoeken met in totaal huurwoningen in Holland.

Er zijn 337 vrijkomende huurwoningen in Utrecht op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Utrecht onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"utrecht","title":"Utrecht"}
utrecht