3 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken

Appartementen te huur in Meppel

Filter op:
ad
Meppel
Grootte
73 m2
Slaapkamers
3
Type
Appartement
€ 808/maand
Lees verder
Meppel
Grootte
82 m2
Slaapkamers
3
Type
Appartement
€ 950/maand
Lees verder
Nijeveen
Grootte
53 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 900/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Meppel!

De gemiddelde maandelijkse huurprijs voor appartementen in Meppel is € 879. De prijzen variëren van € 808 tot € 950. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter voor appartementen is € 879.

Start direct uw zoektocht in Huurportaal om zo snel mogelijk een appartement te vinden dat aan uw wensen en prijs voldoet. In de centrale delen van de stad kunnen de maandelijkse huurprijzen zeer hoog zijn. Wij raden u ook aan onze Zoek Agent te gebruiken om onmiddellijk en snel email alerts te ontvangen over nieuwe appartementen in Meppel.

Let allereerst op de locatie van de appartementen: zijn er parkeerplaatsen, winkels, scholen, etc. in de buurt? Inspecteer de staat van de appartementen en veiligheid zorgvuldig en zonder haast (bij voorkeur overdag, niet 's avonds). Bereken zorgvuldig de totale kosten, waaronder bijvoorbeeld een lift. Controleer uw huur- en verzekeringspolissen om er zeker van te zijn dat ze in orde zijn.

In Meppel zijn er 3 appartementen te huur op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze volledige catalogus, die het totale aantal appartementen te huur in Holland toont.

Nee, een opstalverzekering is niet nodig als u een appartement huurt. Het is veel raadzamer om een eigendoms- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

{"slug":"meppel","title":"Meppel"}
meppel