Over ons

Huurportaal is een door de gebruiker betaalde aggregator die het voor u gemakkelijker maakt om uw volgende woningavontuur te ontgrendelen.

House

We bieden miljoenen van onze wereldwijde gebruikers een on-demand ervaring voor zowel huurders als verhuurders. Onze visie is om het proces voor verhuurders en huurders om met elkaar in contact te komen te vereenvoudigen - helpen bij het starten en begeleiden van de eerste fase van de huurervaring.

We zijn momenteel aanwezig in meer dan een dozijn landen over de hele wereld en leren en ontdekken elke dag en breiden elke dag uit.

Globe

In 2024 streven we ernaar om 50 miljoen gebruikers over de hele wereld te bereiken. Wij zijn een multi-internationaal team gevestigd op verschillende continenten over de hele wereld, toegewijd om zowel huurders als verhuurders te helpen de perfecte match te vinden. We werken voortdurend aan het verbeteren van uw ervaring, en onze slimme zoekmachine maakt het gemakkelijker dan ooit om de huurwoning of huurder van uw dromen te vinden.

We zouden kunnen blijven doorgaan, maar we denken dat het veel logischer is als u het zelf ervaart.

Company

We zijn er om u te helpen, dus meld u hier aan en upgrade uw ervaring in de verhuurbranche vandaag nog. Als u vragen heeft, staat onze klantendienst u graag te woord en streven wij er altijd naar uw vraag tijdens de werkweek binnen 24 uur te beantwoorden.