Huur 2 slaapkamer appartement van 90 m² in Venray

Alfridahof 8 Venray

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 880
€ 880
€ 880
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
90 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
456446

alfridahof 8 venray


Per direct beschikbaar! Een ruim appartement gesitueerd op de tweede etage met een oppervlakte van 90 m². Omgeving:
De Alfridahof is een wooncomplex gelegen in Venray, een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Wat betreft het centrum van Venray, het is een levendig stadscentrum met een mix van historische gebouwen en moderne voorzieningen. Je vindt er winkels, restaurants, cafés, en culturele attracties. De Grote Markt is het bruisende hart van het centrum, waar regelmatig markten en evenementen worden gehouden. Ook zijn er verschillende parken en groene pleinen waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van de natuurlijke omgeving. Indeling:
Via de voordeur, gesitueerd op de tweede verdieping betreedt men de woning, middels de hal loopt u naar de living. Aan de achterzijde bevindt zich de ruim opgezette keuken. Middels de aanwezige deur is er directe toegang tot het zonnige balkon. Via de gang bereikt u de twee slaapkamers, separaat toilet en de badkamer voorzien van een wastafel en douche. Bijbehorende berging bevindt zich op de begane grond. Het appartementencomplex is toegankelijk via de centrale hal en beschikt over een lift. Huurdetails:
– Aanvaarding per direct;
– huurprijs €880,00 per maand;
– servicekosten €40,00 per maand;
– waarborgsom ter grootte van één maand huur €880,00 (minimaal)
– Minimale huurperiode van 12 maanden. Vragen over deze woning?
Voor vragen over deze woning kunt u
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in op onze website NMGl/huur. Zoek vervolgens de woning op en klik in het paarse vlak op de knop [INLOGGEN]: u geeft hiermee aan dat u interesse hebt in de woning. Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 3x de huurprijs per maand te bedragen. Het inkomen van een eventuele partner mag volledig meegerekend worden. Zelfstandigen dienen minimaal 2 jaarcijfers te kunnen aanleveren. Er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Tevens voeren wij een creditcheck uit. Voor alle toewijzingscriteria verwijzen wij u naar onze website. Indien u zich inschrijft via onze website NMGwonen, zullen wij u op basis van de verstrekte informatie automatisch per e-


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Venray

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 90 m2

Prijs: 880 €

Lift: Ja

Balkon: Ja

Prijs per m²: 9 €

Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Venray?