Huur 2 slaapkamer appartement van 65 m² in Breda

Breda / Belcrum

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 1100
€ 1100
€ 1100
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
65 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
519852

apartment for rent in Breda / Belcrum


2 kamerappartement met balkon op goede locatie nabij het centrum in Breda Zuid.Via de entree heb je toegang tot het appartement welke gelegen is op de 1ste en 2de verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van ca 25m2. De keuken is apart en voorzien van een afzuigkap. De slaapkamer is gelegen op de 2de verdieping en heeft een oppervlakte van ca 23m2. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en douche. Het toilet is apart. Er is een berghok aanwezig met de aansluiting voor de wasmachine.
De woning is voorzien van een laminaatvloer. Huisdieren zijn niet toegestaan.De borg bij deze woning bedraagt 1 maandhuur. Voor deze woning zijn we op zoek naar 1 of 2 werkende huurders.
Bijkomende kosten zijn voorschot gas, water en elektra van 225,- euro per maand. Exclusief belastingen en internet.Voor toewijzing van een huurwoning maken wij gebruik van het protocol van pararius. Dit protocol is  na te lezen.In the allocation of a rental property, we use the Pararius protocol. This protocol can be found  for reference.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Breda

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 65 m2

Prijs: 1100 €

Balkon: Ja

Wasmachine: Ja

Prijs per m²: 16 €

Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Breda?