Studio van 50 m² in Middelburg

Kanaalweg, Middelburg, Netherlands

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 634
€ 634
€ 634
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
50 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Studio
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
448842

studio in Kanaalweg, Middelburg, Netherlands


Om veilig en verantwoord gebruik te maken van een leegstaande ruimte, kies je een beheerder met KLB-keurmerk. Het doel van het Keurmerk Leegstandbeheer is om de kwaliteit van leegstandbeheer in Nederland te verbeteren. Dit is hard nodig om huurders én verhuurders te beschermen. Leegstandbeheerders die betrouwbaar, transparant en veilig te werk gaan komen in aanmerking voor het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB). Zo weten de eigenaren én gebruikers van leegstaande panden dat ze met een betrouwbare partij te maken hebben, die zich houdt aan de rechten en plichten die bij goed leegstandbeheer horen. In deze woning zijn kleine huisdieren toegestaan als hier goedkeuring voor is gegeven door Gapph. Wil je hier van te voren meer zekerheid over hebben? Neem dan
Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Studio

Stad: Middelburg

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Gebied 50 m2

Prijs: 634 €

Huisdieren toegestaan: Ja

Prijs per m²: 12 €

Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope studio in Middelburg?