Huur 4 slaapkamer appartement van 105 m² in Binnenstad-West

9718 CC (Binnenstad-West), netherlands

Gebied
105 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
517757

Appartement te huur Westersingel in Groningen voor € 1.990


Beschrijving
Luxe gerenoveerd (2023) appartement in herenhuis van plm.105 m2. Deze woning beschikt over 3 slaapkamers en drie balkons en veel licht! Het appartement is gelegen op een fantastische locatie aan de Westersingel. Ideaal voor een gezin of een werkend stel, in dat geval is de derde slaapkamer met pantry (koffie en thee en gootsteen) een fijne toevoeging. We kunnen het niet aan studenten verhuren.
U kunt een parkeervergunning aanvragen, zonder problemen.
Het gehele appartement beschikt over een stijlvolle PVC visgraatvloer. Vanuit de woonkamer heeft u een fraai uitzicht op de singel.
Omgeving:
De Wesersingel bevindt zich in het centrum van Groningen. Op loopafstand van de Vismarkt met drie keer per week een versmarkt! De omgeving van het appartement beschikt voor alle denkbare voorzieningen, zoals: het centrum, de markt, verse bakkers, restaurants, (eet)cafés, supermarkten en diverse winkels.
Indeling:
De beletage is afgesloten met een hek, er is een intercom installatie aanwezig. Vanuit de hal komt u in de woonkamer van 40 m2 met een royale eethoek en zithoek.
De keuken beschikt over afzuiging, koel-/vriescombinatie, combimagnetron, nespresso, waterkoker en vaatwasser en u kunt er ook plaatsnemen aan de bartafel.
De moderne badkamer beschikt over een regendouche, designradiator en een groot wastafelmeubel met dubbele kraan. Genoeg bergruimte en handdoeken zijn inclusief. Aan de achterzijde van de woning beschikt u over drie ruime slaapkamers die beide toegang hebben tot het balkon aan de achterzijde. Daarnaast is er een apart toilet en een ruimte geschikt voor de wasmachine.
Huurprijsopbouw:
Kale huur: €. Dit bedrag is exclusief gas/water/elektra, tv, internet en gemeentelijke heffingen.
Algemene afwerkingsniveau:
Zowel de vloer als de wanden zijn met lichtgrijze tegels bedekt in de badkamer. Stijlvol.
De keuken is volledig ecru mat uitgevoerd en beschikt over een 4-pits inductieplaat, afzuigsysteem, koel-/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en uiteraard een kraan met spoelbak.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht of e-


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Binnenstad-west

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Gebied 105 m2

Prijs: 1990 €

Balkon: Ja

Zwembad: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 18 €

Op zoek naar goedkope appartementen in Binnenstad-West?