ad

Huur 4 slaapkamer appartement van 120 m² in Amsterdam

Amsterdam Esplanade de Meer

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 2195
€ 2195
€ 2195
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
120 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
42065

Esplanade de Meer in Amsterdam (1098 WL)


Wilt u wonen in hartje Amsterdam en toch op loop afstand kunnen genieten van de prachtige Amsterdamse natuur?

Het luxe appartement is gelegen aan fantastisch breed water in autoloze straat direct tegen sportvelden, natuurgebied, Jaap Edenbaan, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het verzorgde complex beschikt over een afgesloten entree met intercom-installatie, liften en een eigen parkeergarage onder het complex. Uitstekende ligging t. o. v. winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen zoals A1 en A10.

Kortom het uitzicht, de centrale ligging en een eigen parkeervoorziening maken de stek onbetaalbaar? Dit uiterst luxueuze 4-kamer-HOEK-appartement is gelegen in nieuwbouwcomplex (bj 2002) op de 1e etage van 120 m2 met terras van ca.12 m2 op het zuiden met fraai vrij uitzicht . De woning is gelegen in Park de Meer (op het voormalig Ajax terrein), een autoluwe, kindvriendelijke buurt. Het appartement maakt deel uit van een goed functionerende, actieve Verenging van Eigenaren.

INDELING:
Het betreft hier een object van ca.120 m2 ! Door de prima indeling beschikt u over een ruime woonkamer, een masterbedroom, 2 extra slaapkamers en een ruime woonkeuken. Vanuit de woonkamer is middels een grote glazen schuifpui het balkon (zuid) te bereiken. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van dit in totaal 3 woonlagen tellende complex, en geniet extra veel lichtinval door zijn hoekligging. Het afwerkingsniveau liegt er niet om; schitterende eikenhouten vloer door het gehele object, gladgestuukte wanden. De uitgebreide zeer luxe semi-open woonkeuken is geplaatst in een hoekopstelling en uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Uiteraard is alle inbouwapparatuur (Siemens) aanwezig, zoals combi-magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat, recirculatie-afzuigkap, designkraan en granieten aanrechtblad . De luxe badkamer is geheel betegeld en v. v. een ligbad en royale douche. In de hal bevindt zich een royale garderobe-/berging-kast. In de onderbouw tot slot nog een eigen (fietsen-)berging en een eigen parkeerplaats.

De groene wijk kent diverse voorzieningen zoals o. a. een kinderopvang en verscheidene sportfaciliteiten ( voetbal, tennis etc).
Een ideaal appartement voor mensen die houden van rustig, natuurlijk wonen in de stad, in een autoluwe kindvriendelijke wijk zonder parkeerprobleem. Om de ligging hoeft u het niet te laten: deze nieuwbouwlokatie garandeert een ongestoord wooncomfort, doch op 2 minuten loopafstand bevindt u zich in het bruisende deel van de Watergraafsmeer met winkelvoorzieningen, openbaar vervoer, etc.

BIJZONDERHEDEN:
- Verwarming door middel van stadsverwarming
- bouwjaar ca.2002, volledig geïsoleerd, mechanisch geventileerd
- woonoppervlakte ca.120 m2
- eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder
- box in de onderbouw
- oplevering per 1 mei 2019

Totale huurprijs is € 2250,- excl. G/W/L en incl. parkeerplaats en servicekosten! De woning is alleen te huur voor een werkend stel of persoon!

Voorwaarden:
- Geschikt voor een werkende persoon of stel.
- Geen woningdelers.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Totale oppervlakte ca. 110 m2.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Borg is gelijk aan 2 maanden,=.
- Huurtermijn onbepaalde tijd.
- Beschikbaar per .
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Amsterdam

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Gebied 120 m2

Prijs: 2195 €

Borg: 4500 €

Beschikbaar van: 2019-05-01

Gemeubileerd: Ja

Garage: Ja

Lift: Ja

Balkon: Ja

Terras: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 18 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Amsterdam?