Huur 2 slaapkamer huis van 180 m² in Hoorn

Binnenluiendijk 4 1621 ME Hoorn, Noord-Holland

Exclusieve optie: Boven de gemiddelde marktprijs

€ 1725
€ 1725
€ 1725
Deze woning is bovengemiddeld geprijsd, maar biedt uitzonderlijke kenmerken waardoor hij opvalt.
Gebied
180 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
428568

House for rent in Hoorn


Het woonhuis, met totale oppervlakte van ca. 180 m², is verdeeld over drie verdiepingen. Het 18de-eeuwse pand heeft een houten draagconstructie (muurstijlen en balkenplafonds), die in alle ruimten zichtbaar is. Het pand kan niet alleen via de nieuwe CV-installatie worden verwarmd, maar ook met authentieke gaskachels (in woonkamer en eetkeuken). De kleine kelder/bergruimte (geen stahoogte) onder de keuken is met zeer fraaie en zeldzame tegels bekleed.  Toegang via de hoofdentree aan de Binnenluiendijk naar de ruime woonkamer op de begane grond, te bereiken via enkele traptreden.    Grote woonkamer met dubbele hoogte (41 m²). De woonkamer is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming en een schouw. De ruime eetkeuken heeft een schouw en toegang tot terras en tuin (140 m²). Er bevindt zich ook een kleine kelder/bergruimte (2,8 m²), een toilet (1,5 m²) en een traphal (2,3 m²). 
  Hier vindt u de slaapkamer aan de tuinzijde met een grote inbouwkast (32 m²) en traphal (2,6 m²). 
    Hier bevindt zich de slaapkamer met dakkapel aan de tuinzijde en zicht op de historische kapconstructie (23 m² - dakschuinte tot op vloerniveau). Tevens een hal (6,3 m²), badkamer met dubbele wastafel, separate douche en ligbad (5,6 m²), separaat toilet (1,9 m²), bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger (30 m²) en een CV-kast met berging (2,4 m²).
    Aanwezig zijn een ruime historische tuin van 140 m², met gedeelde achteringang en eigen schuur. Tevens zijn er parkeermogelijkheden (met vergunning) aan de achterkant van de woning (via het oude sluisje). 
Huisdieren zijn niet toegestaan.     In de historische binnenstad van Hoorn gelegen, bij de jachthavens, het Markermeer en nabij het treinstation, winkels, horeca, sportvelden en cultuur.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Hoorn

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 180 m2

Prijs: 1725 €

Borg: 3450 €

Terras: Ja

Wasmachine: Ja

Prijs per m²: 9 €

Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope huis in Hoorn?