Huur 6 slaapkamer huis van 112 m² in Op Buuren

3604 AV (Op Buuren), netherlands

Gebied
112 m2
Slaapkamers:
6 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
521721

Huis te huur Molenweg in Maarssen voor € 2.750


Beschrijving
In de gewilde wijk 'Op Buuren', langs de rivier 'de Vecht' tussen Utrecht en Maarssen dorp, ligt deze prachtige moderne eindwoning met maar liefst 5 slaapkamers, een fraai aangelegde tuin op het Zuidwesten en een eigen parkeerplek op afgesloten terrein. De woning is met smaak ingericht en wordt volledig gemeubileerd te huur aangeboden voor een periode van minimaal 1 jaar met optie tot verlenging.
'Op Buuren' is een 21e-eeuwse woonwijk met een diversiteit aan bouwstijlen à-la jaren 30. De woningen hebben karakter, met alle gemakken van de moderne tijd. Deze woning is gebouwd in 2008, heeft energielabel A, is speels en efficient ingedeeld en stijlvol afgewerkt en ingericht. De huiskamer met zijn mooie brede houten vloerdelen, een heerlijke tuin, vinyl op de etages, een moderne keuken en luxe badkamer. Het ligt aan een rustige weg, alleen voor bestemmingsverkeer.
De wijk 'Op Buuren' ligt op de grens tussen Maarssen en Utrecht. De oprit naar de rondweg Utrecht en A2 richting Amsterdam en Maastricht is in enkele minuten bereikt. Openbaar vervoer, kinderopvang, scholen, winkels, horeca bevinden zich allemaal op loopafstand. Het treinstation Maarssen ligt op 3 kilometer. Kortom, een ideale uitvalsbasis voor een (expat) gezin of stel.
Indeling:
Voor de entree een brede stoep met groenstrook. Via de voordeur loop je de gang in met garderobe, modern toilet, trapopgang naar de bovenetage en toegang tot de woonkamer. Aan de voorkant van de woning een moderne witte keuken met hardstenen aanrechtblad. Het ontbreekt niet aan de nodige inbouwapparatuur zoals een 6 pits gasfornuis met wokbrander, een grote elektrische oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie, enz. De keuken kan door middel van schuifdeuren worden gescheiden van de woonkamer.
Via openslaande deuren bereik je tuin met achterom, fietsenschuur en een heerlijke lounge-set. Via de achterom bereik je ook de parkeerplaats, exclusief voor aanwonenden met een eigen parkeerplek.
1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, verlichte spiegel, handdoek radiator en zwevend toilet. Alsmede tot 3 slaapkamers van respectievelijk 13 m2, 10m2 en 5 m2. De grootste is ingericht met een tweepersoonsbed en een linnenkast. De één na grootste is grotendeels vrij in te delen en de kleinste doet dienst als thuis-kantoor.
2e verdieping:
Op de bovenste etage nog twee kamers, waarvan er één met tweepersoonsbed is ingericht als logeerkamer. De andere is toegerust met een garderobe kast en doet dienst als kleding kamer. Tevens op deze verdieping een wasruimte, waar een wasmachine en droogtrommel staat opgesteld.
De woning is meest geschikt voor een gezin of stel,
De huurtermijn is minimaal 1 jaar, wat met wederzijds goedvinden wellicht kan worden verlengd. Geschikt voor expats op zoek naar tijdelijk verblijf,
Huisdieren zijn niet toegestaan,
Geen rokers,
Niet geschikt voor woningdelers en/of studenten,
Aanvaarding in overleg per 1 November of eerder.
Gunning voorbehouden aan eigenaar.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Op buuren

Slaapkamers: 6

Badkamers: 1

Gebied 112 m2

Prijs: 2750 €

Borg: 5500 €

Gemeubileerd: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 24 €

Op zoek naar goedkope huis in Op Buuren?