Huur 5 slaapkamer huis van 118 m² in Elsrijk Oost

1181 WL (Elsrijk Oost), netherlands

Gebied
118 m2
Slaapkamers:
5 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
501358

Huis te huur Prof. Lorentzlaan 58 in Amstelveen voor € 2.500


Beschrijving
Zeer gunstig gelegen eengezinswoning vlakbij het Stadshart van Amstelveen van maar liefst 118m2 met achtertuin op het oosten. Deze woning heeft 4 slaapkamers, een luxe badkamer en een moderne keuken met inbouw apparatuur.
Via de hal loopt u de keuken en woonkamer binnen. De woonkamer met veel lichtinval heeft een parketvloer. Op de eerste verdieping zijn drie van de slaapkamers van bedden en kasten voorzien. De vierde slaapkamer is als studiekamer ingericht. De luxe badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.
Deze familiewoning is gelegen in de nabijheid van diverse goede basis- en middelbare scholen waaronder de International School of Amsterdam (ISA) en verschillende supermarkten. In en rondom het nabij gelegen luxe, overdekte winkelcentrum “Stadshart Amstelveen” bevinden zich ook . Schouwburg Amstelveen, Cobra Museum en een groot aantal horecagelegenheden. Het zakendistrict Zuidas is met de auto binnen een paar minuten te bereiken via de Beneluxbaan, die ook directe aansluiting biedt naar de A1, A2, A4 of A9. De woning is perfect gelegen nabij de (snel)tram.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Elsrijk oost

Slaapkamers: 5

Badkamers: 1

Gebied 118 m2

Prijs: 2500 €

Prijs per m²: 21 €

Op zoek naar goedkope huis in Elsrijk Oost?