Huur 3 slaapkamer huis van 85 m² in Centrum

4611 TC (Centrum), netherlands

Gebied
85 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
517228

Huis te huur Steenbergsestraat in Bergen op Zoom voor € 1.300


Beschrijving
Algemene omschrijving van deze woning
In het markante hoekpand aan de Steenbergsestraat ligt dit 3-kamer appartement met 2 balkons verdeelt over de Lievevrouwestraat en Steenbergsestraat. Dit iconische pand heeft zijn oorsprong in de beginjaren van 1900. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een prachtig uitzicht richting de Grote Markt.
Het appartement is recentelijk gerenoveerd waarbij onder andere de keuken is vernieuwd en er nieuwe vloeren, vitrage en meubilair geplaatst is. Daarnaast is het gehele appartement opnieuw geschilderd.
De oplevering is volledig gestoffeerd en gemeubileerd, hierdoor leent het appartement zich ideaal voor Expats. Op de advertentiefoto’s kunt u perfect zien met welke inboedel de woning aangeboden wordt. Alle faciliteiten zijn op loopafstand bereikbaar van een gezellig café tot en met een supermarkt.
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex welke zowel met trap als lift bereikbaar is.
Wonen in een van de meest unieke en beeldbepalende gebouwen van Bergen op Zoom, dit is uw kans!
Meer weten over unieke woning? Neem dan snel
Indeling van de woning
Begane grond:
Op de begane grond is de algemene entree aanwezig. Hier vind u onder andere de deurbellen, brievenbussen, trapopgang en lift terug.
Tweede verdieping:
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex.
Op de verdieping is een klein portaal aanwezig waar onder andere de meterkast en voordeur gesitueerd zijn.
Via de hal in het appartement zijn nagenoeg alle ruimtes bereikbaar. Achtereenvolgens zijn de toilet, kleine slaapkamer, woonkamer, CV-ruimte, badkamer en grote slaapkamer bereikbaar.
De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Door de vele raampartijen komt er veel licht het appartement binnen maar heeft u tevens een prachtig uitzicht over de levendige binnenstad.
De keuken is nieuw geplaatst waarbij deze is voorzien van een inbouw combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigunit en een losstaande koel/vriescombinatie.
Via de keuken heeft u toegang tot het balkon welke gelegen is met zicht over de Steenbergsestraat.
De grote slaapkamer (15 m2) is gesitueerd aan de zijde van de Lievevrouwestraat. Hier vind u het tweede balkon. Deze kamer heeft een ruime opzet en is voorzien van een 2-persoonsbed met kledingkast.
De badkamer heeft een eenvoudige maar functionele uitstalling. Aanwezig zijn een douchecabine, ligbad, wastafel en wasmachine en droger.
Via de badkamer is de vluchtroute bereikbaar waarbij er achter het raam zich een noodtrap bevindt.
De tweede (kleine) slaapkamer (11 m2) heeft zijn zicht op de Steenbergsestraat. Deze kamer is ruim genoeg om te gebruiken als slaapkamer maar kan ook ideaal zijn als werk/hobbykamer.
Er is een aparte toiletruimte aanwezig welke eenzelfde uitstraling heeft als de badkamer. De toilet is betegeld en voorzien van een fonteintje.
Oplevering van de woning
Deze woning wordt u volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden. Op de advertentiefoto's kunt u zien welke meubels/inventaris aanwezig zijn. In deze staat zal de woning aan u worden overgedragen.
Huurtermijn en servicekosten:
De huurovereenkomst zal worden aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimumduur van 12 maanden. Afwijkende huurperiodes dienen in overleg met de verhuurder te worden besproken.
Naast de kale huurprijs betaald u maandelijks ook een vergoeding van EUR 150,00 aan serviceksoten. In deze servicekosten zijn de volgende voorzieningen opgenomen:
- Vergoeding voor de aanwezige stoffering;
- Vergoeding voor de aanwezige inventaris (gemeubileerd)
- Algemene servicekosten Vereniging van Eigenaren zoals schoonmaak en energieverbruik van de algemene ruimtes, klein onderhoud etc.
Parkeren
Het appartement is gelegen in een gebied waar u betaald moet parkeren.
U kunt in aanmerking komen voor een parkeervergunning wanneer u bent ingeschreven in het GBA-register (Gemeente). Eventueel kunt u ook een externe parkeerplaats huren in een nabij gelegen parkeerkgarage.
Vrij parkeren is gelegen op circa 10 minuten lopen van appartement.
Extra informatie
- Beschikbaar per / begin Oktober
- Volledig gestoffeerd en gemeubileerd;
- Recentelijk gerenoveerd;
- Wonen op een unieke locatie in de binnenstad van Bergen op Zoom;
- Ideale woning voor Expats;
- Alle faciliteiten zijn op loopafstand bereikbaar;


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Centrum

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 85 m2

Prijs: 1300 €

Borg: 26000 €

Gemeubileerd: Ja

Garage: Ja

Lift: Ja

Balkon: Ja

Wasmachine: Ja

Prijs per m²: 15 €

Op zoek naar goedkope huis in Centrum?