Appartement (63 m²) met 1 slaapkamer in Sliedrecht

Lijsterweg 57, Sliedrecht

Gebied
63
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Woning type:
Appartement
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
177965

Lijsterweg 57


Let op: Dit appartement is alleen geschikt voor senioren!

Hof van Sliedrecht biedt comfortabele en stijlvolle appartementen voor senioren. U wilt graag zelfstandig blijven wonen, maar maakt zich zorgen over de toekomst. Hoe lang kan ik mezelf nog redden zonder hulp van anderen? Heb ik misschien over niet al te lange tijd zorg nodig? Ik heb niet altijd zin om voor mijzelf te koken, eet ik wel gezond?
Hof van Sliedrecht heeft een antwoord op al deze vragen: in de comfortabele, ruime en betaalbare appartementen woont u volledig zelfstandig in een gezellige en veilige omgeving met bewoners met een vergelijkbare levenservaring. Bovendien wordt er iedere dag gezorgd voor een gezonde maaltijd met een voor- en een nagerecht en is er zorg beschikbaar op het moment dat u het nodig heeft. Ook kunt u uw boodschappen doen in de winkel op de begane grond en gebruik maken van de was-service, lounge of bibliotheek. Ook heel prettig: voor uw gasten kunt u een logeerkamer boeken.

Zekerheid van zorg
Mocht u tijdelijk of blijvend zorg nodig hebben, dan staat er binnen Hof van Sliedrecht 24 uur per dag een professioneel zorgteam voor u klaar. In samenwerking met De Lange Wei wordt de zorg verleend door een vast team zorgmedewerkers. Daarvoor kunt u gewoon in uw eigen appartement blijven wonen. Zelfstandig wonen staat in Hof van Sliedrecht centraal.
Prettige, gezellige woonomgeving
U geniet van uw privacy en als u dat wilt is er tijd voor een praatje. U kunt andere bewoners ontmoeten bij de verschillende activiteiten zoals bridgen, sporten, jeu de boules, en een filmvoorstelling. Ook is er regelmatig een themadiner in het restaurant waar veel bewoners bij aanschuiven. Natuurlijk organiseert de activiteitencommissie nog tal van andere activiteiten.
Veiligheid
Hof van Sliedrecht biedt u ook een veilige woonomgeving: alle bezoekers melden zich zowel overdag als ‘s avonds eerst bij de receptie. Als bewoner heeft u een elektronische sleutel, waarmee u altijd het gebouw in en uit kunt. Verder is uw appartement voorzien van persoonsalarmering, waarmee u 24 uur per dag een verpleegkundige of verzorgende kunt bereiken.
Het appartement
Het appartement is van het type B (tussenwoning) en is gesitueerd op de 2e etage. De oppervlakte van het appartement bedraagt 63m2 en is voorzien van een entree met een garderobekast. In de hal vindt u een telefoon waarmee u de receptie kunt bellen. De woonkamer heeft een open keuken met 2-pits inductiekookplaat, afzuigkap en ruime koelkast met vriesvak. De ruime slaapkamer van 17 m2 heeft een inbouwkledingkast en toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een inloop douchecabine, een wasmeubel en aansluiting voor de droger en wasmachine. De slaapkamer, badkamer en toilet zijn voorzien van een zuster oproepschakelaar. Het appartement is gelegen aan de westzijde, met andere woorden de hele middag en avond zon en daarbij heeft u fraai uitzicht over de sportvelden. Het appartement heeft een aparte berging. Huisdieren zijn toegestaan.

Betaalbaar comfort
Huur van het appartement € 811,14
Servicekosten € 208,96
Arrangement* € 520,41
Energieverbruik appartement (schatting) € 17,15
Dinerkosten € 156,65 p/p
__________________________________________________________
Totaal € [VERBORGEN] persoon)
€ [VERBORGEN] personen)
Optioneel
Huishoudelijke hulp € 27,39 per uur
Huur garagebox € 49,32
Huur hobbykamer vanaf € 78,92
Scootmobielstalling € 9,02
* Het arrangement omvat de kosten voor onder meer de 24-uurs aanwezigheid van zorg, de verlening van incidentele zorg en de algemene kosten voor interne voorzieningen zoals de technische dienst, receptie, winkel en de keuken.

De waarborgsom bedraagt € 1.622,28.
Voor meer informatie: https://www.residentiesdrechtstreek.nl/hof-van-sliedrecht/

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.