Huur 1 slaapkamer appartement van 66 m² in Zaandam

Wilhelminabrug, 1506 BA Zaandam, Netherlands

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 1166
€ 1166
€ 1166
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
66 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Beschikbaar van:
01 Nov
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
532857

MVGM - Gereserveerd: Jacob israel de haanstraat 34, zaandam


Te huur per 1 november: luxe 2-kamerappartement op de 6e verdieping.

Indeling
Entree, hal, 1 slaapkamers, zonnige woonkamer met balkon en open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur. Daarnaast een badkamer met wastafel en douche, een separaat toilet en een berging voorzien van een wasmachine aansluiting.
Omgeving
Het Oosterzijdepark is een wijk waar stedelijkheid, ruimte, comfort en bereikbaarheid samenkomen. Dé plek waar je heerlijk kunt wonen in een parkachtige omgeving, met het centrum en de mooiste groene hotspots op steenworp afstand.
De Zaanse Hoogte bestaat uit een in het oog springende woontoren en aangesloten stadsblok en biedt 126 vrije sector huurappartementen, 45 middenhuur appartementen, 644 m² horeca en een parkeergarage met 157 parkeerplaatsen.
De Zaanse Hoogte is op een steenworp afstand van enerzijds het groen van het Noord-Hollandse landschap en anderzijds hartje Zaandam. Werk je in Amsterdam? Met het OV ben je er binnen 20 minuten. Per auto bereik je binnen 5 minuten Knooppunt Zaandam waar de A8 en A7 samenkomen.
Parkeren
Bij deze woning hoort een parkeerplaats, de kosten daarvan zijn al bij de huur inbegrepen.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomenseis. Deze bedraagt 3,75 keer de kale huur en een tweede inkomen mag voor 75% worden meegerekend. Wij moeten "passend toewijzen" dit betekent dat u niet te weinig maar ook niet teveel mag verdienen.

Foto's
De getoonde foto's zijn niet van dit appartement want het is nog bewoond en dienen slechts ter impressie. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Gebruik van deze site is onderworpen aan de voorwaarden en beperkingen zoals genoemd in de disclaimer.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Zaandam

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Gebied 66 m2

Prijs: 1166 €

Beschikbaar van: 2024-11-01

Garage: Ja

Balkon: Ja

Wasmachine: Ja

Prijs per m²: 17 €

Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Zaandam?