Huur 2 slaapkamer appartement van 75 m² in Amsterdam

1062JB Amsterdam Voorburgstraat 205, 1062JB Amsterdam (Appartement)

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 1795
€ 1795
€ 1795
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
75 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
516032

MVGM - Gereserveerd: Voorburgstraat 205, amsterdam


3-kamer appartement in het complex “7EVEN”

Luxe afgewerkte woning mét buitenruimte gelegen op een gunstige locatie in het fraaie nieuwbouwcomplex ‘’7EVEN’. Voorzien van alle gemakken is deze woning bereikbaar via de lift. Volledig uitgerust met een karakteristieke PVC vloer, vloerverwarming, veel natuurlijk licht en moderne details.
Indeling:
Entree, hal met toegang tot de open woon- en eetkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een fijn balkon en de open keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals een combi-oven, koelkast met vriezer, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap. De beide slaapkamers zijn van gelijkwaardig formaat, de badkamer sluit het geheel in stijl af met een inloopdouche en wastafelmeubel. De interne berging beschikt over een wasmachine aansluiting en het toilet is separaat gesitueerd.

Bergingen zijn los te huur voor 130,= per maand plus 5,= servicekosten. Parkeerplaats kost ca. 130,= plus 10,= servicekosten. De parkeerplaatsen kunnen verschillen in prijs, plaatsen met een elektrische laadmogelijkheid zijn anders geprijsd dan de gewone parkeerplaatsen.
Teves zijn er 2 motor-parkeerplaatsen.

Foto's:
De getoonde foto's zijn van een vergelijkbaar type appartement omdat dit appartement momenteel nog bewoond is. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

Inkomensnorm: Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 42 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden. Gebruik van deze site is onderworpen aan de voorwaarden en beperkingen zoals genoemd in de disclaimer.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Amsterdam

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 75 m2

Prijs: 1795 €

Lift: Ja

Balkon: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 23 €

Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Amsterdam?