Huur 3 slaapkamer appartement van 71 m² in Hellebroek

Parklaan 37, 6361 VT Nuth, Netherlands

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 875
€ 875
€ 875
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
71 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
537458

parklaan 37 nuth


Op zoek naar een royaal en comfortabel appartement in een rustige en groene omgeving? Dan is dit 4-kamerappartement aan de Parklaan 37 in Nuth precies wat u zoekt! Gelegen op de eerste verdieping van een prima onderhouden complex, biedt dit appartement een perfecte combinatie van ruimte, comfort en een ideale ligging met alle voorzieningen binnen handbereik. Omgeving:
Het appartement is gelegen in een rustige, groene wijk in Nuth. Op loopafstand vindt u verschillende winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoersvoorzieningen. Ook het NS-station van Nuth is binnen enkele minuten bereikbaar, waardoor steden als Maastricht, Heerlen en Sittard makkelijk bereikbaar zijn. Daarnaast bevindt u zich binnen enkele autominuten op de A76, waardoor u snel toegang heeft tot de belangrijkste uitvalswegen. Indeling:
Bij binnenkomst valt meteen de ruime, lichte woonkamer op, die toegang biedt tot het balkon. De woonkamer biedt meer dan voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een grote eettafel, ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden. De keuken biedt voldoende ruimte en is goed in te delen. De badkamer is volledig gerenoveerd en is voorzien van een douche en vaste wastafel. Op de badkamer bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. Het toilet, met fonteintje, is separaat gelegen. Dit appartement heeft drie ruime slaapkamers. Tot slot beschikt dit appartement in de woning over een bergkast en op de begane grond over een berging. Huurdetails:
– Aanvaarding per 1 januari 2025.
– Kale huurprijs € 875 per maand.
– Servicekosten € 160 per maand.
– Waarborgsom ter grote van standaard één maand kale huur met een maximum van twee maanden.
– Minimale huurperiode betreft 12 maanden.
– Getoonde foto’s zijn van een soortgelijke woning.
– Overnames aanwezig, in overleg met huidige huurder. Vragen over deze woning?
Voor vragen over deze woning kunt u
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in op onze website NMGl/huur. Zoek vervolgens de woning op en klik in het paarse vlak op de knop [INLOGGEN]: u geeft hiermee aan dat u interesse hebt in de woning. Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs per maand te bedragen. Het inkomen van een eventuele partner mag volledig meegerekend worden. Zelfstandigen dienen minimaal 2 jaarcijfers te kunnen aanleveren. Er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Tevens voeren wij een creditcheck uit. Voor alle toewijzingscriteria en het selectiebeleid verwijzen wij u naar onze website. Indien u zich inschrijft via onze website NMGwonen, zullen wij u op basis van de verstrekte informatie automatisch per e-


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Hellebroek

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 71 m2

Prijs: 875 €

Lift: Ja

Balkon: Ja

Wasmachine: Ja

Prijs per m²: 12 €

Op zoek naar goedkope appartementen in Hellebroek?