Huur 2 slaapkamer appartement van 78 m² in Venlo

Lohofstraat 8A 5911BN Venlo

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 1251
€ 1251
€ 1251
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
78 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Huisdieren Toegestaan
  • Balkon
  • Zwembad
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
459774

Woning te huur: Lohofstraat 8A 5911BN Venlo


In het centrum van Venlo gelegen goed onderhouden hoekappartement met balkon op de 2e verdieping. Dit appartement is op de hoek aan de voorzijde van het complex gelegen en is voorzien van een royale woonkamer, open keuken, balkon, 2 slaapkamers, badkamer, berging/wasruimte en een ruime (fietsen-)berging op de begane grond. Het appartement is geheel voorzien van rolluiken en is gelegen midden in het centrum van Venlo op steenworpafstand van winkel- en horecavoorzieningen. Station Venlo, De Maas en het Julianapark bevinden zich op ca 5-7 minuten loopafstand

Indeling:

Begane grond:
Via een overdekte entree met beltableau is de centrale hal te bereiken. Vanuit de hal is via een liftinstallatie en een trappenhuis het appartement op de 2e etage te bereiken. Op de begane grond is tevens ook de privé berging gesitueerd van ca. 6m2. Op het afgesloten parkeerterrein bevindt zich ook de eigen overdekte parkeerplaats.

2e verdieping:
Royale ontvangsthal welke toegang geeft tot de meterkast, 2 slaapkamers, badkamer, separate toiletruimte, technische ruimte en de woonkamer. De slaapkamers zijn ca. 13m2 en ca. 13,5m2. De geheel betegelde badkamer (ca. 6m2) is ingericht met een inloopdouche en wastafelmeubel. De separate toiletruimte is ingericht met een staand closet en fonteintje. De royale woonkamer is maar liefst ca. 34m2. Vanuit de woonkamer met open keuken, is het balkon te betreden. De keuken is ingericht in een L-opstelling met een inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast met vriesvak en een tegelvloer. Het balkon is op deels op het Zuiden gelegen en ca. 6m2.

Algemeen:
Bouwjaar 1985, woonoppervlakte ca. 78m2, inhoud ca. 281m3. Dit appartement beschikt over een inpandige berging. De CV-opstelling is van het merk Nefit en bouwjaar 2015. Het appartement is gelegen midden in het centrum van Venlo op loopafstand van winkel- en horecavoorzieningen en het station. De Maas en het Julianapark bevinden zich eveneens in de directe nabijheid. Er zijn geen huisdieren toegestaan. (IVM verhuizing konden gene binnenfoto's worden gemaakt)
Maximale huurtermijn 2 jaar.

Huurprijs: € 1.251,- per maand incl. servicekosten, excl. GWL.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Venlo

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 78 m2

Prijs: 1251 €

Borg: 1251 €

Huisdieren toegestaan: Ja

Garage: Ja

Lift: Ja

Balkon: Ja

Zwembad: Ja

Wasmachine: Ja

Prijs per m²: 16 €

Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Venlo?