Huur 3 slaapkamer appartement van 98 m² in Oude Wetering

De Meerkreuk, Meerkreuk 66, 2377 VM Oude Wetering, Netherlands

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 1995
€ 1995
€ 1995
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
98 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
535761

Woning te huur: Meerkreuk 66 2377VM Oude Wetering


Modern en energiezuinig (Label A++) 4-kamer appartement met een riant dakterras van maar liefst 25 m² op het zonnige zuidwesten!

Vanuit de zeer royale woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen bereikt u het zonnige terras met vrij uitzicht over het dorpscentrum van Oude Wetering.

Dit splinternieuwe appartement is in 2024 opgeleverd en biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en duurzaam wonen. Het appartement is uitgevoerd met een visgraat pvc vloer met vloerverwarming, er zijn zonnepanelen aanwezig en er is een hybride warmtepomp. Door de energiebesparende maatregelen is de de woning uitermate energiezuinig en beschikt deze over een A++ energielabel.

De luxe keuken is uitgerust met moderne (Bosch) inbouwapparatuur en biedt veel praktische opbergruimte.

De nieuwe badkamer is strak afgewerkt en is voorzien van een inloopdouche, een wastafel in een badkamermeubel en een wasmachine en droger aansluiting.

Ligging:
Het geheel is fraai gelegen aan de vgoet van het Braassemermeer met alle voorzieningen binnen handbereik.

Naast deze uitstekende voorzieningen in de directe nabijheid van het winkelcentrum 'de Meerkreuk' biedt dit appartement ook een ideale centrale ligging .v. de diverse uitvalswegen naar Amsterdam/Schiphol en Leiden/Den Haag.

Op loopafstand kunt u beschikken over winkels, scholen en sportfaciliteiten.

Het openbaar vervoer stopt vlakbij en heeft directe verbindingen naar Leiden, Amsterdam/Schiphol en Alphen aan den Rijn.

Gratis parkeermogelijkheden zijn voor de deur aanwezig, en een privé berging (5,3 m²) met elektriciteit biedt extra opslagruimte direct bij het appartement.


Indeling
Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, bergingen en lift direct naast de trapopgang naar de verdieping waar de appartementen zich bevinden.
Appartement:
Middels de trapopgang achter de voordeur, komt u in de lichte woonkamer met open keuken. De moderne keuken is voorzien van alle denkbare gemakken, waaronder . een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven/magnetron van Bosch. De woonkamer heeft grote ramen aan weerzijdes die voor veel lichtinval zorgen en daarnaast heeft u toegang tot het ruime dakterras (ca. 25 m²), waar u heerlijk kunt ontspannen met uitzicht op de groene omgeving.
Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers. De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Vanuit de tussenhal loopt u door naar de moderne badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wastafel in badkamermeubel en wasmachine-aansluiting. Het appartement beschikt ook over een separate toiletruimte met een hangend toilet en fonteintje.
Balkon:
Het zonnige dakterras (ca. 25 m²) welke is gesitueerd op het zuidwesten biedt de gehele dag zon, volop ruimte voor buitenleven en een fraai uitzicht over de groene omgeving en het bruisende dorpscentrum van Oude Wetering.


Tweede verdieping
Vanuit de hal op de begane grond is er middels de trap en de lift toegang tot de 1e verdieping. Via de eigen entree is er via een hal met trapopgang toegang tot het appartement op de 2e verdieping.

De open keuken is heerlijk licht door de velke raampartijen en is voorzien van een luxe rechte keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de royale woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen is er toegang tot het grote zonnige dakterras op het zuidwesten met vrij uitizcht over groen.

Vanuit de woonkamer is er tevenhs toegnag tot de tussenhal met separate toiletruimte, 3 ruime slaapkamers en de complete, geheel betegelde badkamer met een wastafel in een badkamermeubel, designradiator en ene hoekdouche met douchecabine. Tevens zijn er ook aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.

Kortom een luxe, kant-en-klaar appartement op een heerlijke locatie!

Bijzonderheden
- Bouwjaar/Renovatiejaar
- Woonoppervlakte circa 98 m².
- Zonnig terras van 25m².
- De woning wordt opgeleverd in de huidige staat met PVC visgraat vloer.
- Energiezuinig door zonnepanelen en hybride warmtepomp.
- Vloerverwarming in de gehele woning met zoneregeling per kamer.
- Privé berging op de begane grond met elektra.
- Energielabel A++.
- Huurprijs € 1.950,- per maand exclusief enerigie en servicekosten.
- Servicekosten bedragen € 100,-- per maand.
- Per direct beschikbaar
- Huisdieren niet toegestaan / Roken is tevens niet toegestaan in het appartement.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Oude wetering

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 98 m2

Prijs: 1995 €

Borg: 3990 €

Lift: Ja

Balkon: Ja

Terras: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 20 €

Op zoek naar goedkope appartementen in Oude Wetering?