ad

Appartement (84 m²) met 3 slaapkamers in Twijzelerheide

Bjirkewei 109E 9287 LC Twijzelerheide

Gebied
84 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Geverifieerd door Huurportaal:
Ja
Zaaknummer:
288727

Bjirkewei 109E


Per 15 februari 2023 komen in het gezellig dorp Twijzelerheide 8 gloednieuwe energiezuinige beneden- en bovenwoningen beschikbaar. Vanaf deze woningen heeft u voorzieningen als de lokale bakker, de gereformeerde kerk en het dorpshuis om de hoek.
In het nabij gelegen De Westereen bevinden zich diverse supermarkten en winkels. Met de trein kunt u vanuit De Westereen gemakkelijk naar Leeuwarden en Groningen.Indeling:
U komt binnen via de hal, welke toegang biedt tot de badkamer met inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer is het separate toilet met fonteintje gelegen. Verder biedt de hal toegang tot de eerste ruime slaapkamer, de bijkeuken en de ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouw vaatwasser, afzuigkap, kookplaat en koelvries-combinatie. De tweede ruime slaapkamer is toegankelijk via de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Bjirkewei 109 E betreft een boven (hoek)woning.De huur is exclusief voorschot servicekosten € 20,00.
Waarborgsom 1 maand huur ad. € 975,00.Voor deze woningen geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.Bij alle verhuringen geldt - ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder
ad

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.